Vacature

 

Ambulant Begeleider MJC Coaching

Ambulant begeleider specifieke doelgroepen

FWG 45 of als zzp'er
minimaal 24 uur tot 36 uur per week

 

MJC Coaching in het kort

MJC Coaching is er voor iedereen die tijdelijk of langdurig gespecialiseerde begeleiding nodig heeft, omdat hij of zij sociaal, economisch, maatschappelijk, psychisch of psychiatrisch vastloopt of vastgelopen is.

Waar ga je werken?

Het kantoor van MJC Coaching is gevestigd in Veldhoven en is gespecialiseerd in persoonlijke begeleiding in de thuissituatie. Het team bestaat uit begeleiders specifieke doelgroepen en agogen of mensen met een andere zorg gerelateerde achtergrond. We bieden specialistische zorg op maat gefinancierd vanuit verschillende gemeenten uit de Noord-Brabantse Kempen.

Onze stijl van begeleiding is toegespitst op herstel, eigen regie en zelfredzaamheid vanuit de kernwaarden: Gelijkwaardigheid, Betrokkenheid en Wederzijds Respect. Door echt luisteren, contact maken en doen wat nu voor iemand nodig is, ga je naast iemand staan om samen een stap vooruit te komen.

Binnen deze visie en in samenwerking met de client gaan we uit van aanwezige en helpende vaardigheden. We houden rekening met iemands draagkracht en kijken samen welke competenties hij of zij wil behouden, vergroten of versterken.

MJC Coaching vraagt van hun begeleiders een hoge mate van zelfstandigheid, creativiteit, daadkracht, assertiviteit en zelfsturing. Als begeleider ben je voornamelijk solistisch aan het werk en bepaal je zelf jouw agenda. We geloven in persoonlijke expertise, korte (communicatie)lijnen en het delen van kennis en kunde op het juiste moment. Heb je ondersteuning nodig van een collega? Dan is deze snel en laagdrempelig geregeld. Vergaderen doen we praktisch nooit. Maar intervisie en supervisie vinden we belangrijk. Zes keer per jaar met het team en zes keer per jaar individueel. Begeleid door een onafhankelijk intervisor/supervisor.

Jouw werkdag!

Als ‘Ambulant Begeleider specifieke doelgroepen’ heb je een eigen caseload met cliënten waarmee je op afspraak werkt en passend bij de afgegeven beschikking. Je gaat daarbij uit van de hulpvraag van jouw cliënt en biedt gewenste ondersteuning binnen alle levensgebieden.

Omdat je ook samenwerkt met de consulent van de gemeente en vaak ook met andere zorgverleners en betrokkenen van de cliënt is het gewenst dat je een ‘netwerker’ bent. Geen dag is hetzelfde en je planning vraagt vaak ad-hoc om aanpassing. Dit vraagt van jou dat je flexibel, initiatiefrijk en ondernemend bent. We denken graag buiten de kaders, wanneer we merken dat het ‘reguliere’ niet werkt. Ook geloven we sterk in gezonde leefstijl en buitenlucht.

Je ondersteunt en adviseert in complexe casuïstiek en hebt zicht op zorgprocessen en procedures. Oog hebben voor kwaliteitsverbeteringen zit in je genen en deze delen en oppakken met directie en collega’s maken jou enthousiast. Je bent graag bezig met deskundigheidsbevordering en je kunt collega’s en leerlingen coachen.

Wie ben jij?

- Je bent een ervaren ggz-werker bij voorkeur met mbo Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen, mbo-Verpleegkunde of een naar jou idee ander relevant diploma.

- Je hebt ten minste drie jaar relevante ervaring met ambulant werken en je bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de WMO

- Tot slot ben je creatief, flexibel, daadkrachtig en heb je humor en incasseringsvermogen

- Gezien de huidige expertise-mix van het team gaat momenteel de voorkeur uit naar iemand met ervaring met Jeugd en in het bezit van een SKJ-registratie

Naast het salaris volgens de CAO van de GGZ (let op, afhankelijk van ervaring kan aanloopschaal van toepassing zijn) en vakantiegeld kun je rekenen op een dertiende maand.

Wij hechten veel waarde aan de fysieke en mentale fitheid van onze medewerkers. Daarom kunnen onze medewerkers gebruik maken van o.a. stoelmassages. Persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling staan ook hoog in het vaandel.

Op jouw eerste werkdag dien je in het bezit te zijn van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag), deze wordt tijdig digitaal voor jou aangevraagd. Daarnaast kan er gevraagd worden naar een referentie.

Enthousiast! Toch nog vragen?

Voor meer informatie over de functie-inhoud kun je je wenden tot Melissa Vollaerts of Ramona Grootveld

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.